субота, 06. октобар 2012.

Успешно спроведена акцијата МАКЕДОНИЈА БЕЗ ОТПАД

Денес (6.10.2012) учениците од ООУ „Даме Груев“ во Костурино се одзваа на акцијата МАКЕДОНИЈА БЕЗ ОТПАД и со своите активности придонесоа за почиста животна средина, за почиста Македонија.